Home > Extra > Acties > Maak kans op een gratis fotoshoot

Maak kans op een gratis fotoshoot

Leuk dat u meedoet aan onze actie. Meedoen is makkelijk en kost nauwelijks tijd. In totaal worden dit jaar maar liefst 6 gratis fotoshoots verloot onder de deelnemers. Hiernaast ziet u een foto van een eerdere fotosessie. Onze fotografe weet van elke foto een hoogstandje te maken, waar u nog heel lang plezier van zult hebben.

Wat moet u doen? Vul hieronder de gevraagde gegevens + de streepjescode van een 12.5 kg verpakking Canex Dynamic in (alle soorten in dit gewicht doen mee met de actie) en ga akkoord met de actievoorwaarden. Met elke gekochte verpakking Canex Dynamic van 12.5 kg kunt u 1 x deelnemen. Winnaars ontvangen per e-mail bericht van ons, dus houd uw mailbox in de gaten. Maar vergeet ook niet uw telefoonnummer te vermelden, dan weten we zeker dat wij u kunnen bereiken als u in de prijzen bent gevallen.

Mocht รบ niet in de prijzen vallen met deze actie, dan valt uw hond gelukkig nog wel steeds in de prijzen. Zolang u hem/haar Canex geeft, geeft u namelijk het allerbeste. We voegen absoluut geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen toe en conserveren de voeding met natuurlijke antioxidanten. Canex draagt bij aan een lang en gezond hondenleven.

U kunt aan deze actie deelnemen tot en met 26 juni 2017.

Deelnemende actieproducten

Back to Top