Home > Over Canex > Voeding, verzorging en vermaak

Voeding, verzorging en vermaak

Voeding

‘Gezonde voeding, gezonde hond’. Deze zin vindt u onder het Canex Dynamic logo, op een belangrijke plaats. Het merk Canex Dynamic staat dan ook voor gezonde hondenvoeding, want voeding en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Dat geldt voor honden niet minder dan voor mensen. Goede en gezonde voeding is absoluut noodzakelijk om uw hond gezond en vitaal te houden.

 

voerbak

Verzorging

Iedere hond heeft behoefte aan zorg en aandacht (net als mensen). Hij/zij hecht zich erg aan het baasje. Uw hond heeft veel behoefte aan beweging en daar moet u de tijd voor vrij maken; net als voor de verzorging van de vacht. Maar u krijgt er wel iets voor terug: onvoorwaardelijke liefde en trouw en een vriend voor altijd. En natuurlijk houdt u uw hond fit en gezond door te kiezen voor verantwoorde voeding, voor Canex Dynamic dus.

borstel

Vermaak

Wat is er leuker dan lekker met je hond de natuur in! Gelukkig is Nederland rijk aan mooie natuurgebieden, die ook met uw hond toegankelijk zijn. Soms mag uw hond er loslopen, soms is er een aanlijnverplichting. Handige informatie om vooraf te weten. Deze links brengen u vast en zeker op ideeën voor mooie wandelingen.

 

 

speeltje

Back to Top