Home > Over Canex > Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Hieronder een reactie van Amy Woelderink-Wassing
Ik heb geen klacht maar een compliment. We hebben een witte zwitserse herder, een herplaatser van bijna 5, Mack. Hij kwam bij ons met de mededeling dat hij periodes had dat hij niet at. Veel diarree, oranje gekleurde poep, veel spugen. Ik heb uitgevonden dat hij niet tegen tarwe kan. Verschillende tarwevrije brokken geprobeerd. Meestal ging het goed op, maar produceerde hij veel ontlasting wat erop duidt dat er maar weinig wordt opgenomen. Sinds ik jullie tarwevrije brokken ontdekte bij onze lokale dierenwinkel doet hij het super. Mack eet ze elke dag met smaak, nooit meer diarree gehad, nooit meer gespuugd, blijft uitstekend op gewicht en heeft mooie vacht. Dus onze complimenten voor deze brokken. En een aanrader voor iedereen met honden die regelmatig diarree hebben. En sowieso voor witte herders die bekend staan om hun gevoelige darmen en huid. Daar zijn deze brokken (Canex Dynamic Fish&Rice) dus zeer geschikt voor.
Hieronder nog wat foto’s van Mack
hond2hond1hond

 

Hieronder een reactie van Kristina Nislow uit Zweden en haar positieve ervaringen met Canex Dynamic Fish & Rice voor haar Noorse Elandhond Tjalve. Tjalve verdraagt geen vlees en krijgt daar diarree van, maar met de hypoallergene voeding van Canex Fish & Rice gaat het nu uitstekend met hem en is hij in topconditie! Hij doet zelfs mee aan internationale kampioenschapstentoonstellingen en heeft zijn CACIB behaald in Nederland, België en Zwitserland.
Fuji-cykeln apr-14 008Fuji-cykeln apr-14 031Fuji-cykeln apr-14 037Rödfjällspasset 6 sept-14 (2)048Avesta 14 juni 2014 028

Tjalve is a Norwegian Elkhoud. He is 2 years and 6 months and a darling. But his stomach cannot take meat of any kind, he gets diarrhea. He has to eat hypo allergenic food and that’s why Canex Fish & Rice is so good for him! Tjalve is very handsome, he got CACIB in Holland, Belgium and Switzerland in November last year. He has one more to obtain to become International Champion.

Kristina’s reaction on the delivery of Canex Fish & Rice: ‘I got the delivery today after only two days. I’m really impressed with your rapid handling of my order. The postman brought the package right up to my doorstep. My dog was very happy too. He assisted me with the opening of one of the bags and had a meal at once’.

Shadow krijgt al enige tijd de Canex Dynamic Adult, Fish & Rice. Na lang zoeken voor een goed voer en veel geprobeerd te hebben aangezien hij zijn hele nek open krabt werkt dit voer goed voor hem. Hij vind het heerlijk en heeft nergens meer last van, heel blij met jullie voer!

Thamara Meijerink

Hallo Canex,

Wij willen jullie als Canex weer hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en service. De pups doen het weer top op de nieuwe variant puppy brokken, wij zijn er erg blij mee. We geven dus met een gerust hart de Canex puppy pakketten mee en hopen dat de toekomstige eigenaren ook weer kopers worden van jullie prima brokken. We hebben een foto bijgevoegd van het nestje van nu wat het top doet op jullie voer .

Groetjes Rob en Jacqueline

“De pups doen het weer top op de nieuwe variant puppy brokken, wij zijn er erg blij mee”

“Zeer goede kwaliteit, zeker de hypoallergene voeding met vis. Voor mij is Canex ideaal, mijn honden zien er goed uit, ze lusten het graag en de prijs/kwaliteit zit ook goed.”

Hallo Canex,

Zeer goede kwaliteit, zeker de hypoallergene voeding met vis. Mijn oudste Groenendaler had nogal last van allergieën. Overgeschakeld op Canex en geen enkel probleem meer, vacht en huid zien er zeer goed uit. Mijn jongste Groenendaler is nu 14 maanden en ook voor hem ben ik overgeschakeld naar Canex (de gewone volwassen voeding) omdat mijn oudste zo goed is met Canex. Voor hem is de voeding ook heel goed, hij had ook een beetje last van uitslag, maar die is nu verdwenen, en zijn vacht en huid zien er fantastisch uit. Dus voor mij is Canex ideaal, mijn honden zien er goed uit, ze lusten het graag en de prijs/kwaliteit zit ook goed. Hart. groet, Peggy Helsen

Hallo Canex,

Mijn eerste hond was een middenslag schnauzer. Op de leeftijd van 1 jaar dronk hij bij een sloot waar een dag tevoren rattengif was gespoten door de gemeente (hoorden wij achteraf pas). Hij ging overgeven, kreeg waterdunne diarree, en werd erg ziek. Het is kantje boord geweest, maar hij heeft het overleefd! Daarna waren de darmen zo kwetsbaar dat het enige voer wat hij verdroeg Canex was. De dierenarts verwachtte dat hij nooit ouder zou worden dan een jaar of 7 a 8, maar hij is uiteindelijk 13 jaar geworden! Alleen maar Canex en verder totaal niets anders, ook geen hondenkoekjes o.d. heeft hem in goede conditie gehouden!

Monica Schilder-Kraan

“Nu weer twee boomertjes… met huidproblemen! Mijn eerste gedachte was: Canex! En nu ben ik halverwege de eerste zak hypoallergeen en het gaat weer goed met ze! Top product! En echt niet duurder dan andere premium voeders”

Back to Top